Laajasalon Valokuvaajat ry
Tänään on tiistai 17. syyskuuta 2019
Laajasalon Valokuvaajat ry, www.laajasalonvalokuvaajat.org

KERHOTAPAAMINEN

Laajasalon Valokuvaajien syyskausi alkaa kokoontumalla kerhoiltaan torstaina 19.9.2019 klo 17 - 20 kauppakeskus Saaren 2. kerroksessa sijaisevan Laajasalon uuden kirjaston pienessä kokoushuoneessa.
Lisää tietoa jäsenkirjeessä.

Ohjelma:

  • Minimalismi-haastekilpailun tulosten tarkastelu
  • Syyskauden ohjelman suunnittelu ja kuvateemojen valinta
  • Näyttelykatsaus: menneet/tulevat/suunnitteilla olevat

 

Aiempia kuukauden kuvan teemoja:
Rakentaminen,Omakuva, Runon inspiroima kuva, Ruma, Märkää, Kukka, Kone, Ilo, Kiire, Valomaalaus, Pinta, kuvausretki öljysatamaan, Kolmen tavaran asetelma: silmälasit, kirja, kahvikuppi, Vuosinäyttely Stoassa, Vastakohtia, Katukuva, Toistuvuus, rytmi
Katso kuvat täältä

 

TEEMAKUVAOHJEET

  • Pienennä kuva kuvankäsittelyohjelmalla kokoon vaakasivu enintään 1920 pikseliä, pystysivu enintään 1080 pikseliä. Pakkaa kuvaa hieman tallentaessa.
  • Nimeä kuva kokonaan pienillä kirjaimilla ilman ääkkösiä ja lyöntivälejä:
    etunimi-sukunimi_kuvan-nimi.jpg.
  • Nimeä kuvasarja muuten samoin, mutta lisää sarjan nimeen sarjan osan esitysjärjestystystä ilmaiseva numero 1, 2, 3 jne. ja sen jälkeen sarjan osien kokonaismäärä etunimi-sukunimi_sarjan-nimi_1-5.jpg, etunimi-sukunimi_sarjan-nimi_2-5.jpg jne jos sarjassa on viisi kuvaa.
  • Lähetä kuvat viimeistään edellisenä iltana klo 18 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: kuvateema@gmail.com
  • Kirjoita sähköpostin Aihe-kenttään kuvateema ja oma nimesi KESÄ: Etunimi Sukunimi ja jos lähetät kuvat useammassa erässä, merkitse myös erän numero KESÄ: Etunimi Sukunimi, erä 1 jne.

 

Laajasalon Valokuvaajien kerhoillat pyritään pitämään joka kuukauden neljäntenä torstaina, ellei muuta sovita. Kuukauden alkupuolella vieraillaan näyttelyissä tai mennään lähialueelle kuvausretkelle.
Vuodenaikateemoja on neljästi vuodessa: "Kevät" kesäkuun kerhoillassa, "Kesä" syyskuun kerhoillassa, "Syksy" joulukuun kerhoillassa ja "Talvi" maaliskuun kerhoillassa.
Kuvateemaan ja vuodenaikateemaan lähetetään 3-5 digikuvaa/osallistuja ja sarjoja 1/osallistuja. Kuvia katsotaan ja analysoidaan ensimmäisellä kierroksella kuvaajan nimeä näkemättä. Toisella kierroksella kuvaaja voi kertoa kuvien taustoista. Lopuksi kuvat viedään verkkogalleriaan osoitteeseen Laajakulma/Kuukauden teemaTämä sivu on päivitetty 3.9.2019 11:30.

        Copyright © 2008 - 2019 Laajasalon Valokuvaajat ry     ::     linkit     ::     palaute